علت درد، بی حسی و ضعف رفتن ساق پا چیست؟

درد پا در طیف وسیعی از درد خفیف و ملایم دوره ای تا درد توان‌فرسایی متغیر است که خوابیدن، راه رفتن یا انجام فعالیت‌های ساده‌ی روزمرّه را با ضعف رفتن ساق پا دشوار می‌سازد. این درد به شکل‌های گوناگون بروز می‌یابد، برخی بیماران با کلمات:  سوزشی، داغ کننده، تپشی، گزگز پا ، یا ضربانی این درد را توصیف می‌کنند که گاهی با علائم دیگری چون احساس سوزن سوزن شدن و یا خواب رفتن و ضعف رفتن ساق پا یا بی‌حسی پا یا انتهای پا یا سوزش کف پا همراه است. وجود مشکلی در پا می‌تواند منجر به درد کف پا شود، دردهای کف پا بیماری دردناکی است که ناحیه زیر پا را تحت تاثیر قرار می دهد و یکی از علت های رایج، درد پاشنه پا می باشد. دردپاشنه معمولا در زیر پاشنه و یا درست درخود پاشنه ایجاد می شود.این عارضه معمولا در 3.6 درصدافراد رایج است.

کلینیک امید در مواجه با بیماری‌ها، رویکرد پلکانی دارد و استفاده از درمان‌های ساده‌تر را در اولویت خود قرار می‌دهد متخصصین طب فیزیکی این کلینیک ابتدا درمان‌‌های ساده و کم تهاجمی را به بیماران پیشنهاد می‌دهند. در صورتی که بیمار به درمان‌های ساده پاسخ نداد، استفاده از درمان‌های تهاجمی‌تر و پرهزینه‌تر توصیه می‌شود. در نهایت اگر شرایط بیمار به گونه‌ای است که هیچ کدام از این درمان‌ها برای او مفید واقع نشد، متخصص طب فیزیکی بیمار را به جراح متبحر ارجاع می‌دهد. اما بیماران در اکثر موارد با استفاده از خدماتی که در این کلیینک ارائه می‌شود، از درمان‌ جراحی بی‌نیاز می‌شوند. از جمله از جراحی‌های بسته‌ای که در کلینیک امید انجام می‌شود عبارتند از:

 

برای کسب اطلاعات بیشتر و یا رزرو نوبت در کلینیک امید میتوانید با شماره تلفن‌های 09025804413 تماس حاصل فرمایید.

علائم و نشانه ها درد ساق پا

درد ساق پا

تمام گونه‌های پا درد ناشی از مشکل کمر به شیوه‌ای مشابه نمود نمی‌یابند و غالباً با علائم دیگری چون گزگز و ضعف رفتن ساق پا ، درد ماهیچه ساق پا یا بی‌حسی پا، درد انتهای پا و نوعی درد پا همراه هستند که در هر بیمار متفاوت با دیگری است. در ادامه شماری از علائم و درمان پا درد و توصیف آن را بیان می‌کنیم:

  • درد سوزشی: برخی از بیماران مبتلا به پا درد از درد سوزشی و داغ کننده‌ای رنج می‌برند که گهگاه از کمر تا باسن و پایین پا نیز منتشر می‌شود، حال آن که گروهی دیگر از درد ادواری تیر کشنده‌ای شکایت دارند که از کمر تا پایین پا و گاهی انتهای پا را دربرمی‌گیرد. بیماران این پا درد سوزشی را با واژگان منتشر شونده یا تیر کشنده توصیف می‌کنند و آن را شبیه یک شوک برقی می‌دانند. بر خلاف بسیاری از گونه‌های کمر درد که غالباً دردی خفیف‌اند، اکثر پا دردها مانند درد ساق پا توان‌فرسا و غیرقابل تحمل‌اند. این نوع درد سوزشی معمولاً در اثر تحریک عصب مهره‌های کمری بروز می‌یابد و غالباً از آن با اصطلاح سیاتیک یاد می‌شود. معمولاً درد سیاتیک به علت فتق یکی از دیسک‌های ستون مهره‌ها و اعمال فشار ناشی از آن بر روی عصب سیاتیک ایجاد می‌شود.
  • بی‌ حسی پا یا گزگز و ضعف رفتن ساق پا: هر کسی که تا به حال خواب رفتن پا و برگشت آن به حالت طبیعی را تجربه کرده باشد، به خوبی می‌تواند حس ناشی از  بی‌حسی پا را درک کند. احساس نکردن فشار یا گرما یا سرما دلسرد کننده است. بی‌حسی ناشی از وجود مشکل کمر، بر خلاف بی‌حسی کوتاه مدت دست وپا، مستمر است و در صورت عدم درمان بی حسی ساق پا  به شدت بر کیفیت زندگی فرد اثر می‌گذارد، برای مثال راه رفتن یا رانندگی در صورت بی‌حسی پا تقریباً غیرممکن می‌گردد. علائم رایج در دامنه‌ای از حس خواب رفتن و گز گز پا ملایم تا بی‌حسی کامل پا و ساق پا متغیر است.
  • سنگین شدن پا و صعف پا (افتادگی پا): سنگینی یا ضعف ساق پا و در نتیجه دشوار شدن حرکت شکایت اصلی بیماران مبتلا به این عارضه است که گاهی با بی حسی پا نیز همراه است. بیماران برای توصیف این مشکل می‌گویند که احساس می‌کنند مجبوراند انتهای پا را روی زمین بکشند یا این که نمی‌توانند پا را به دلیل واکنش آهسته یا احساس ضعف رفتن پا با سرعت و سهولت لازم، مثلاً برای راه رفتن یا بالا رفتن از پله‌ها، حرکت دهند. بیماران مبتلا به افتادگی پا قادر به راه رفتن روی پاشنه، خم کردن مچ پا یا گام برداشتن معمول و طبق الگوی حرکتی پاشنه تا انگشتان نیستند.
  • درد مداوم: این نوع پا درد معمولاً در ناحیه باسن حس می‌شود، بنابراین عملاً درد پا محسوب نمی‌شود اما ممکن است با یکی از گونه‌های متفاوت پا درد همراه باشد و گاهی درد لگن تا زانو و بصورت درد ساق پا نیز منتشر می‌شود. برای توصیف درد مداوم معمولاً از اصطلاح “درد عصبی” در مقابل درد ضربانی یا ملایم استفاده می‌شود. این نوع درد معمولا بصورت درد پا یکطرفه را درگیر می‌کند و از آن با اصطلاح رادیکولوپاتی (آسیب اعصاب) کمر یا سیاتیک یاد می‌شود. نرمش‌های کششی، پیاده‌روی یا دیگر حرکت‌های ملایم موجب تسکین این درد پا می‌شوند.
  • پا درد موقعیتی یا وضعیتی: پا دردی  و بی حسی پا که هنگام نشستن، ایستادن یا راه رفتن به طور قابل ملاحظه‌ای تشدید شود، می‌تواند نشانه وجود مشکل در بخش خاصی از کالبدشناسی کمر باشد. این درد پا معمولاً با یافتن موقعیت‌های راحت‌تر و قرار گرفتن در آن شرایط تسکین می‌یابد. برای مثال، رو به جلو خم شدن درد ناشی از تنگی کانال نخاعی را آرام می‌کند، حال آن که چرخیدن (مانند حرکت هنگام ضربه زدن به توپ در بازی گلف) درد مفصل فاست مرتبط با درد پا، درد مفصل ران و درد کشاله ران را تشدید می‌کند.
  درمان اسپاسم و گرفتگی عضلات کمر

علت درد ساق پا

هدف از نگارش این مقاله تأکید بر این نکته است که بسیاری از عارضه‌های ستون فقرات باعث درد پا، درد ساق پا و درد لگن و همچنین زانو درد و دیگر علائم پایین‌تنه مانند خواب رفتن، گزگز، بی حسی و ضعف رفتن ساق پا می‌شود. تشخیص کالبدشناختی صحیح علت سندرم هر درد خاص لازمه درمان‌ موفقیت‌آمیز است. متخصصین سلامت و درمان ستون فقرات از بیشترین صلاحیت برای نظارت بر تشخیص و درمان این موقعیت‌ها برخوردار هستند. در ادامه علل بروز این بیماری ذکر شده است:

  • فرسایش دیسک کمر: دیسک‌های بین‌مهره‌ای به موازات بالا رفتن سن خشک می‌شوند (آب خود را از دست می‌دهند)، تحلیل می‌روند، انعطاف‌پذیری‌ و دامنه حرکتی‌شان کاهش می‌یابد و در نتیجه دردی در دیسک بروز می‌یابد که گاهی تا پایین پا و ساق پا نیز منتشر می‌شود. اگرچه علامت اصلی بیماری فرسایشی دیسک کمر معمولاً کمر درد است، با این حال درد پا و انتهای پا نیز از علائم متداول این بیماری محسوب می‌شود. پا درد ناشی از تحلیل رفتن دیسک از تحت فشار قرار گرفتن ریشه عصب نیز نشأت می‌گیرد. دیسک در نتیجه تحلیل رفتن کوچک می‌شود و حرکت می‌کند و در پیامد آن فضای کافی برای ریشه‌های اعصاب باقی نمی‌ماند و عارضه‌ای موسوم به تنگ شدن کانال نخاعی فورامینال بروز می‌یابد. پا درد ناشی از التهاب و تحت فشار قرار گرفتن ریشه عصب معمولاً انفجاری و تیر کشنده بصورت دردی از لگن تا ساق پا و یا دردی که از کمر شروع می شود و در پا منتشر می شود، است.
  • بیرون زدگی و پارگی دیسک کمر: پارگی دیسک معمولاً به ضعیف‌ترین نقطه دیسک یعنی ناحیه‌ای فشار می‌آورد که دقیقاً پایین ریشه عصب قرار دارد و در نتیجه دردی ایجاد می‌شود که در سراسر مسیر عصب سیاتیک، یعنی در تمام طول پا و انتهای آن (درد در ساق پا یا درد کمر تا انتهای پا)، منتشر می‌شود. بسته به ریشه عصب آسیب دیده، دیگر عصب‌های نزدیک به عصب سیاتیک نیز درگیر می‌شوند.علائم بیرون زدگی و پارگی دیسک کمری معمولاً بر مبنای محل بروز پارگی دیسک تغییر می‌کند. درمان‌های بدون جراحی گوناگونی برای تسکین پا درد ناشی از اکثر گونه‌های فتق دیسک وجود دارند. برای رفع بی حسی و ضعف رفتن ساق پا یا درد در ساق پا ، جراحی میکرودیسککتومی (کاهش فشار در مقیاس میکرو) برای برداشتن بخشی از دیسک به منظور کاهش فشار روی عصب انجام می‌شود و در نتیجه بی‌حسی و خواب رفتن و گز گز پا در اثر التیام عصب تحت فشار برطرف می‌شود.
  خارپاشنه پا چیست و روش‌های درمان آن کدامند؟

در ویدئوی زیر توضیحات بیشتری در مورد دیسک کمر را از زبان دکتر امید ظهور می شنوید :

  • تنگی کانال نخاعی کمر: تنگی کانال نخاعی کمر زمانی رخ می‌دهد که ریشه‌های عصب ستون فقرات به واسطه بزرگ شدن مفاصل فاست واقع در پشت ستون فقرات فشرده شوند. تنگی کانال نخاعی معمولاً، اگرچه نه همیشه، بیماران سالمند را هدف قرار می‌دهد، چون مفصل‌های فاست با بالا رفتن سن به دلیل فرسایش ستون فقرات به تدریج بزرگتر‌ می‌شوند. تنگی کانال نخاعی در تصاویر ام.آر.آی. مشخص می‌شود و علائمی مشابه سیاتیک مانند درد پا، درد منتشر شونده، سوزن سوزن شدن، گزگز کردن، ضعف رفتن ساق پا و یا بی حسی و خواب رفتن پا دارد. پزشکان معمولاً برای توصیف این علائم واژگان رادیکولوپاتی (آسیب عصبی) یا درد منتشر شونده را به کار می‌برند. پا درد ناشی از تنگی کانال نخاعی معمولاً به تدریج و به مرور زمان ایجاد می‌شود و بازتابی از فرایند تنگ شدن مستمری است که پیرو بزرگ شدن مفصل‌های فاست در ستون فقرات رخ می‌دهد. علائم این عارضه معمولاً هنگام به جلو خم شدن بیمار بهبود می‌یابد که باعث باز شدن پشت ستون فقرات و کاهش فشار روی ریشه‌های عصب می‌شود.
  • اسپوندیلولیستزیس (لغزش مهره): در صورت لغزش رو به جلوی یکی از مهره‌های ستون فقرات روی مهره مجاور پایینی رخ می‌دهد و ساختار طبیعی مقطع ستون فقرات و پایداری و انعطاف‌پذیری آن را مختل می‌سازد.ناپایداری حاصل از لغزش مهره عصب را تحت فشار قرار می‌دهد و در نتیجه بیمار دچار پا درد می‌شود. درد بسیاری از بیماران در نتیجه فیزیوتراپی و استراحت کردن هنگام بروز درد شدید تسکین می‌یابد، اگرچه درد مداوم و ناپایداری قابل ملاحظه را می‌توان با عمل جراحی فیوژن (الحاق یا خشک کردن ستون فقرات) درمان نمود.
  • سیاتیک: این مشکل یکی از علائم مشکلات کمر می باشد.تمام علائم پا درد ناشی از عارضه‌های اشاره شده غالباً به عنوان سیاتیک قلمداد می‌شوند؛ چون این پا درد معمولاً در امتداد عصب سیاتیک یعنی عصبی منتشر می‌شود که از ریشه‌های عصبی مشخصی در کمر شروع می‌شود و در سراسر پشت هر دو پا تا انتهای پا ادامه دارد.سیاتیک به صورت درد مداوم (معمولاً در باسن) یا درد تیر کشنده و انفجاری تمام پا تا ساق پا نمود می‌یابد.

تشخیص

سندرم پیریفورمیس و درد لگن و باسن (درد مفصل ساکروایلیاک) دو عارضه دیگری هستند که باعث بروز علائمی مشابه سیاتیک و پا درد و بی حسی پا می‌شوند. اگر بیمار بتواند اطلاعات کافی در مورد ماهیت درد و علائم را در اختیار پزشک بگذارد، وی بهتر می‌تواند علت درد پای بیمار را تشخیص دهد. به کار بردن اصطلاحات توصیفی و واضح زیر می‌تواند پزشک را در تشخیص دقیق عارضه یاری کند:

  • موقعیت یا مسیر انتشار درد در پا (درد لگن تا زانو و یا درد تا ساق پا)
  • حالت بدن هنگام بروز پا درد
  • احساس بیمار و نوع درد (گز گز کردن، درد تیر کشنده یا انفجاری، سوزشی، خفیف،مورمور، سوزن سوزن شدن و خواب رفتن پا و…)
  • الگوی تکرار درد پا (درد مداوم، درد ادواری، افزایش تعداد دفعات بروز پا درد)
  • عوامل تشدید کننده یا تسکین دهنده درد
  علت و درمان سرخوردگی، لغزش و جا به جایی مهره های کمر

متخصص ستون فقرات بر مبنای این اطلاعات، در قالب بخشی از سابقه کامل پزشکی بیمار، معاینه فیزیکی و آزمایش‌های تشخیصی ماممد نوار عصب و عضله به علل احتمالی پا درد مرتبط با مشکلات ستون فقرات پی می‌برد و روش‌های درمانی مناسب را پیشنهاد می‌دهد.

الكترو ميو گرافي یا نوار عصب و عضله براي ارزيابي سلامت يك عضله يا عصب آن عضله انجام مي شود. براي انجام اين تست يك الكترود سوزني در عضله وارد مي شود وفعاليت الكتريكي عضله از اين طريق ثبت مي شود . نوع موج ايجاد شده بر صفحه مانيتور و صداي موج جهت تشخيص بكار مي رود. بعد از قرار داشدن الكترود از بيمار خواسته مي شود كه عضله خود را ابتدا به مقدار كم وسپس با درجات بيشتري منقبض كند. هدف از انجام تست بررسی کارکرد عصب و عضله مربوطه است. نوار عصب و عضله در تشخيص فشار روي ريشه هاي عصبي كه از بين مهره ها عبور كرده و توسط ديسك صدمه ديده تحت فشار قرار مي گيرند كمك كننده است.

دقت تست نوار عصب و عضله تا حد زیادی بسته به کسی است که تست را انجام میدهد. در کلینیک امید نیز، پزشکان متخصص طب فیزیکی و توانبخشی  این تست را با استفاده از دستگاه‌های دقیق الکترودیاگنوسیک و سوزن های استاندارد، جهت بررسی کارکرد عصب و عضله مربوطه برای بیماران این مرکز انجام می دهند.

گاهی علائم پا درد در هنگام خواب نیز ادامه می یابد. برای تجویز بهترین روش درمان برای درد پا بسیار مهم است که تشخیصص صحیحی از علام موجود بیماری نظیر سوزن سوزن شدن، مورمور، گزگز، ضعف رفتن ساق پا بی حسی و خواب رفتن پا صورت بگیرد. درد پا در بارداری ممکن است نتیجه فشار حاصل از این وضعیت باشد که بهتر است به منظور جلوگیری از ادامه یافتن درد بعد از زایمان، در زمان بروز درد پا به پزشک مراجعه کنید. همچنین ممکن است پا درد در اثر نشستن های طولانی نیز بروز کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر و یا رزرو نوبت در کلینیک امید میتوانید با شماره تلفن‌های 09025804413 تماس حاصل فرمایید.

درمان درد ساق پا

درمان درد ، بی حسی ضعف رفتن یا گزگز پا و ساق پا بستگی به نتایج تشخیص متخصص طب فیزیکی و توان بخشی از علت بیماری دارد .

برای مشاهده درمان هر یک از علل ایجاد کننده این وضعیت که در بالا بدان اشاره شد می توانید مقاله مربوط به آن را در همین سایت مشاهده کنید :

 

مشاهده مقاله درمان دیسک کمر : کلیک کنید

مشاهده مقاله درمان تنگی کانال نخاعی : کلیک کنید

مشاهده مقاله درمان سرخوردگی(لغزش) مهره های کمر : کلیک کنید

مشاهده مقاله درمان سیاتیک : کلیک کنید

مشاهده مقاله درمان درد لگن و باسن : کلیک کنید

جهت بررسي انواع بلوك هاي عصبي و عمل هاي بسته كمر به صفحه اصلي سايت مراجعه شود.

مقالات مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
guest
49 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
حمیدی

علت بی حسیی پاها هنگام پریود

مهدی

ی مدت هس پاهام موقع رده رفتن یهو شل میشن و در‌ هم گره میخورن،توان راه رفتن ندارم و تازگیا پای راستم حتما باید به کمک دستم جابجا شود و چند قدم ک راه میروم دیگا توان راه رفتن ندارم ،اگه میشه راهنمایی کنید مشکلم چیه،مرسی از شما

کاربران ناشناس

فریده
۴۹ساله موقع راه رفتن احساس سستی وسنگینی درپای راست وکمردرد
کمردردشدیدموقع نشستن وخوابیدن

شورانگیز

درود خدا قوت .شب ها به هنگام خواب احساس ضعف رفتن در ساق پا رو دارم که به شدت ازار دهنده است حالتی مثل درد و ضعف پا در بیماری انفولانزا لطفا راهنمایی بفرمایید

کمال کریمی

سلام بنده خودم کارشناس اتاق عمل هستم ۵۱ ساله به علت سوزش شدید وتیرکشیدگی انشتان سه وچهار وپنج مخصوصا انگشت سه و چهار پاهام شبها از خواب بیدار شده و دیگر قادر به خوابیدن نمیباشم یعنی به طور هوشمند با خوابیدن تیر میکشد ام ار ای کردم دیسک خفیف و شروع ارتروز مهرهای کمری را گزارش کرده هنکام ایستادن راحتم اما خوابیدن تیر کشنده میکشد واحساس کرختی در انتهایگ وکف ما دارم لطفا بفرمایید چکار باید بکنم به دارو درمانی اصلا جواب نداده خوابم را کلا مختل کرده با تشکر

شادی

سلام آقای دکتر وقت شما بخیر .عذر میخوام من یک خانم ۳۵ ساله هستم در سال ۸۷ یک عمل روده انجام دادم ک فردای عمل ب شدت لگن درد وحشتناک و غیر طبیعی دچار شدم در حالی ک تا قبل از عمل مشکلی نداشتم بعد از مرخص شدن کمر درد شدید احساس میکردم ناحیه پایین کمر چند مهره انتهایی بالای لگن و لگن و یک بار هنگام خم شدن احساس کردم نمیتونم صاف بایستم و سعی کردم بایستم واون لحظه احساس کردم صدا یا پارگی در کمرم رخ داد قسمت انتهای کمر نزدیک ب بالای لگن از اون زمان همیشه وقتی بیرون میرم نیم ساعت راه میرم پیوسته یا زیاد میشینم وحشتناک کمرم درد میگیره یا فعالیتهای روز مره مثل کار با کامپیوتر یا هر نوع فعالیتی بسیار آزارم میده طوری ک اگر نشستم نمیتونم پا شم ب سختی بسیار باید بلند شم یا اگر ایستادم ب سختی بشینم و نمیدونم باید چ کار کنم راهنمایی کنید من رو ممنون میشم .

سعیده

دوماهه عقد کردم از زانو بع پااینم بی حس میشه مخصوصا شبا

حمید ۴۰ساله

با سلام.
حمید ۴۰ساله
ساکن ترکیه هستم حدود چند سال هست یه حس گزگز و خستگی و درد خفیف و از لحاظ ظاهری نازک شدن استخوان ساق پا دارم .دکتر ارتوپدی هم رفتم چیزی متوجه نشدن اینجا.
ممنون میشم تشخیص درمان بدید.
با تشکر

hafezneyz@gmail.com

سلام من سی سالمه احساس خستگی و ضعیفی وکمردردودردساق پاهاوبی حسی ساق پاهامی شود؟

بهنام

سلام.33سالمه. از بچگی یادم میاد پا درد داشتم و شبها بیشتر عود میکرد.هنگام نشستن، عصبی شدن یا ورزش و تحرک کاملا حس میشه.الان مدتیه پا دردم هر روز و شب شده.کلافه شدم.درد بیشتر تو پشت ساق پام هس و بنظر از رباط جانبی خارجی پشت زانو منتشر میشه. وقتی اون ناحیه رو ماساژ میدم بهتر میشه پادردم.ولی کف پام و انگشتامم درد دارن.بنظرتون من التهاب عضله دارم؟

طناز

سلام من پاي چپ خيلي اذيت ميکنه يه درد شديدي يه هو تو کف و پاشنه پا احساس ميکنم و مخصوصا صبح ها

مریم

سلام.مدتی هست که بعضی مواقع درد از لگنم شروع میشه و پخش میشه در پاهام تا کف پا و داخل پاهام احساس داغی و سوزن شدن احساس میکنم علت چیست؟

فاطمه

سلام خسته نباشید من خانمی ۴۵ ساله چندساله که گزگزکردن ماهیچه پا را دارم و الان ۴ ماه هست که دردش بیشترشده بنظرتون پیش چ متخصصی در یزد بایدبروم لطفا راهنمایی کنین

Masome

۱۹سالمه .و چند وقت لود از بالای باسن تا ماهیچه پای سمت چپم درد میگرفت و خواب میرفت جوری ک حتما باید دو دقیقه بشبنم بعد راه برم خوب شدم ناگهانی ولی الان دردش از قبل بیشتر شده و همش پام خواب میره و بی حس میشه

طاهره

من شبها کف پاهام داغ میشه و اکثر مواقع هم مغز استخونای دوتا دستم درد میکنه.علتش چیه؟؟

سوسن

سلام،خانم سی ساله ای هستم که تقریبا یک هفته ای میشه که اول پای راستم شروع به گز گز،سوزن سوزن شدن بی حسی و بی جون شدن پای راستم شدم به حدی که هنگام راه رفتن برام سنگینه و به دنبال
خودم میکشم در ضمن کف پای چپم هم گز گز ،واحساس سرما میکنم

ریحانه اشکانپور

سلام چند روز است از زیر زانو تا وسط ساق پا تکه ای از گوشتم بی حس و یخ است بطوری که در راه رفتن احساس کلافگی میکنم و بی حسی تا پایین می آید و دوباره خوب میشود اما همان تکه کلا بی حس است ماه پیش دکتر اعصاب رفتم ام آر آی دادم ضایعه ای در گردن و دیسک گردن دارم چه کنم؟

کتا حسین

سلام اقای دکتر
عین همین قضیه خانمی که گفتن، منم دارم. هنوز ام ار ای نرفته ام ولی گردنم هم ناراحته و پای من مثل این خانم هست. علت چیه؟؟

امیرحسین

سلام نباشید چند روز پیش پشت زانوم درد میکرد.یخ که گزاشتم بعد از حدود نیم ساعت ک یخ رو برداشتم مچ و پام کلا بی حس شده بود جوری که حتی بالا پایین هم نمیشد یکی دو ساعت که گذشت به حالت عادی برگشت ولی الان در دویدن مچ پام درد می‌کنه و بعضی وقتا یهو خالی می‌کنه چیکار کنم مچ پام خوب بشه…؟؟؟!

yildiz

من پاشنه پای راستم درد میکنه زمانی که پیاده روی میرم. البته زانوی راستم هم درد میکنه و یکم حالت ضربدری داره. موندم چیکار کنم و وقتی هم ورزش میکنم صدای تق تق هم میاد بعد اون موقع راه رفتن.

الهام

سلام وقتتون بخیر باشه
مدتی میشه که به دلیل ضعف و کوفتگی و بی حسی و کرختی ساق پام که بعدش میزنه به قوزک پام نمیتونم بخوابم. یا مثلا یهو ساق پام از شدت درد ناخودآگاه موقعی که میخوام بخوابم میپره.
علتش چی میتونه باشه؟؟؟
این علائم فقط موقع خواب پیدا میشه.
درضمن ۲۸ سالمه و دانشجوی دکتری ژنتیک هستم.

محبوبه

سلام. من 30 سالم هست. چندین بار قسمت جلویی ساق پای چپم احساس گز گز شدن و خواب رفتگی دارم همراه با درد. فکرم درگیر شده. علت چی میتونه باشه و به چه پزشکی باید مراجعه کنم؟

مهین مرادپور (چناران،خراسان رضوی)

سلام من خانم 36ساله ای هستم که چند سال پیش MRiگرفتم که گفتن دوتا مهره های کمرت فاصله دار الان مدتی است که پشت ساق هردوتا پل مورمور می رود و وقتی میخواهم بلند بشوم وراه بروم احساس ضعف میکنم لطفآ راهنمایی کنید.خیلی پادرد هایم شدید شده است ویکی دیگر اینکه روی پاهایم رگها سبز رنگ شده‌اند لطفآ راهنمایی ام کنید

مهدی

سلام ببخشید من یه مدت هست هنگام رانندگی پای چپم که کلاچ میگیرم شروع به لرزش میکنه و وقتی که پام را روی زمین میگذارم خوب میشه ولی به محض بلند کردن باز میلرزه.نوارمغزهم گرفتم گفت مشکلی نداره؟؟چند وقت پیش هم یه شوک عصبی بهم وارد شد.۱۹ساله هم هستم.
باتشکر

اشرف

سلام خسته نباشید من دوهفته است مچ دستام اول بی حس والان درد داره
پشت مچ پاها هم. درد داره
میزنه تو کمر وبین کتفام. میشه راهنمایی کنید

صغری ل

من42سالمه، شب وروز کف پاهام میسوزه وموقع خواب انگشتان دستم حدود 4 انگشتم از هر یکی 2 تا از آنها درد میگیرن وخشک می‌شوند ودر ساق پا تابه بالا کلا بی حس می‌شود وتوان راه رفتن ندارم ومدام بدنم داغ شده وخیس عرق میشم. علت این چیست لطفاً راهنماییم کنید.

فهرست
49
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
تلفن نوبت دهی کلینیک