ارتوپد خوب در تهران برای درمان انواع مشکلات اسکلتی عضلانی

  1. خانه
  2. مقالات
  3. ارتوپد خوب در تهران برای درمان انواع مشکلات اسکلتی عضلانی

سیستم اسکلتی عضلانی شامل چارچوب بدن و اندام‌های قابل تحرکی است که به وسیله آن‌ها، وظایف آن انجام می‌شود. نکته جالب در مورد آسیب‌های ارتوپدی این است که می‌توانید قبل از اینکه باعث ایجاد اختلالات جدی در کارهای روزمره شما شود، موارد جزئی تر را برای مدت زمان کوتاهی نادیده بگیرید. بسیاری از افراد قبل از آسیب‌های شدیدتر، از این که دچار درد خفیفی که ناشی از مواردی مثل دررفتگی‌ها ، کشیدگی‌های عضلانی و سایر آسیب‌ها شوند آگاه نمی‌شوند و تنها زمانی متوجه مشکل می‌شوند که آسیب جدی تر شده و در این لحظه است که به این پرسش برخورد می‌کنند که، “چه زمانی باید به یک متخصص ارتوپدی مراجعه کنم؟” تا آسیبی که دیدم هرچه زودتر درمان شود و زودتر احساس راحتی کرده  و بتوانم به تحرک عادی و همیشگی خود دست یابم.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر و یا رزرو نوبت در کلینیک امید میتوانید با شماره تلفن‌های02188801800 و 09107803155 تماس حاصل فرمایید.

ارتوپد خوب در تهران چه کسی است؟


بیشتر افراد در برخی از مواقع زندگی خود به متخصص ارتوپدی مراجعه می‌کنند و برخی از افراد زود زود به پزشک متخصص ارتوپد مراجعه می‌کنند. با این حال ، اغلب در مورد این موضوع که متخصص ارتوپدی برای درمان چه نوع مشکلاتی است، دچار سر در گمی می‌شویم. ارتوپدی علم مطالعه سیستم اسکلتی عضلانی است. پزشکان این رشته پزشکی در تشخیص ، درمان و بهبود شرایطی که بر استخوان‌ها ، مفاصل ، ماهیچه‌ها ، تاندون‌ها ، لیگامان ها ، غضروف‌ها و اعصاب بیماران در هر سنی،  از نوزادان تازه متولد شده گرفته تا سالمندان، تخصص دارند.

ارتوپد خوب چه بیماری‌هایی را درمان می‌کند؟


پزشکان ارتوپدی در معالجه این قسمت‌های بدن تخصص دارند:

  • دست و مچ دست
  • پا و مچ پا
  • زانو
  • شانه و آرنج
  • گردن
  • کمر
  • باسن

بیماری‌های ارتوپدی شایع‌ترین دلیلی هستند که افراد به دنبال مراقبت‌های پزشکی هستند ، اگرچه همه بیماران دارای مشکلات ارتوپدی، توسط متخصص ارتوپدی مورد معالجه قرار نمی‌گیرند.

بسیاری از افراد نوعی اختلال اسکلتی عضلانی دارند و این تعداد رو به افزایش است. خبر خوب این است که بیشتر این بیماری‌ها قابل درمان هستند. در حقیقت ، از جمله موفق‌ترین روش‌های درمانی و جراحی‌های پزشکی، در رشته ارتوپدی قرار دارند.

وظیفه پزشکان ارتوپدی توسعه استفاده از ورزش ، درمان دستی و استفاده از اسپلینت برای درمان ناهنجاری‌ها در کودکان است. در ابتدا در مورد اینکه آیا متخصصین ارتوپدی می‌توانند از عمل جراحی استفاده کنند یا خیر، اختلاف نظر وجود داشت. در حال حاضر ، پزشکان ارتوپدی موارد زیر را تحت درمان قرار می‌دهند:

  • صدمات پزشکی ورزشی
  • تروما و شکستگی‌های ارتوپدی
  • کمر و گردن و آسیب دیدگی‌های ستون فقرات ، عضلات ، اعصاب و دیسک ها.
  • آسیب شناسی شانه ، تونل کارپال و آسیب دیدگی دست یا انگشت
  • آنکولوژی ارتوپدی و تومورهای استخوانی
  • بونون ها ، فاشیلیت پلانتار و سایر آسیب‌های پا و مچ پا
  • پوکی استخوان و آرتروز
  • صدمات زانو و لگن
  • آسیب دیدگی به عضلات ، تاندون ها و رباط‌ها

چه زمانی مراجعه به ارتوپد لازم است؟


اگر مدتی است که با درد دلهره آور مقابله کرده‌اید ، ممکن است زمان ملاقات با پزشک ارتوپدی فرا رسیده باشد. نادیده گرفتن درد یا سایر علائم مربوط به یک مشکل ارتوپدی یا آسیب دیدگی می‌تواند به مرور زمان باعث بدتر شدن وضعیت شما شود. شما نمی‌خواهید به جایی برسید که به دلیل درد یا عدم تحرک قادر به انجام کارهای روزانه خود نباشید. همه ما با دردهایی زندگی می‌کنیم ، اما اگر علائمی دارید که شروع به تحت تأثیر قرار دادن کارهای روزمره شما می‌کند ، در مورد دیدن یک پزشک ارتوپدی فکر کنید.

علائم رایجی که در صورت بروز باید به یک پزشک ارتوپدی مراجعه کنید شامل موارد زیر می‌شود:

  • ایجاد مشکل در بالا رفتن از پله‌ها
  • درد مفاصل

محدوده حرکت محدود

  • درد مفاصل مزمن
  • درد هنگام انجام کارهای روزمره
  • بدتر شدن درد پس از جراحت یا تصادف
  • مفاصل متورم
  • بی‌حسی یا سوزن شدن سوزن شدن دست‌ها
  • کشیدگی‌های مکرر در یک منطقه از بدن

هنگام مراجعه به متخصص ارتوپدی چه انتظاراتی باید داشته باشید


اگر آماده برنامه ریزی برای مراجعه به پزشک ارتوپدی هستید ، نکاتی در مورد چگونگی آماده شدن و انتظاراتی که باید داشته باشید، برای شما وجود دارد. قبل از دیدن یک متخصص ارتوپدی ، بهتر است که از درد و علائم خود یادداشت برداری کنید. پزشک می‌خواهد از زمان شروع درد ، حادثه یا آسیب اولیه که باعث درد شده و هرگونه فعالیت و یا عملی که باعث درد بیشتر می‌شود ، بحث کنید. ممکن است از شما خواسته شود که درد و احساسات خود را توصیف کنید ، از جمله محلی که درد می‌کند ، آسیب دیدگی چه زمانی بوده است و چه مقدار آسیب به شما وارد شده است. توضیحات کلی در مورد وضعیت سلامتی شما می‌تواند مفید باشد زیرا ممکن است یک پزشک ارتوپدی بتواند ارتباطاتی پیدا کند که برای شما آشکار نیست. میزان زمانی که یک قرار ملاقات انجام می‌شود بسته به تعدادی از عوامل مختلف، ممکن است متفاوت باشد. بعد از ارائه اطلاعات در مورد علائم ، پزشک ارتوپدی ممکن است از چند روش و ابزار تشخیصی مختلف استفاده کند تا علت مشکل شما و بهترین برنامه درمانی را مشخص کند.

از آنجا که قرار ملاقات ارتوپدی به احتمال زیاد شامل معاینه و حرکات جسمی است ، پوشیدن لباس راحت و گشاد که دارای محدودیت خاصی نباشد ، اهمیت دارد و ناحیه آسیب دیده باید به راحتی در دسترس باشد. اگر مثلاً پزشک قصد دارد به زانوی شما نگاه کند ، باید شلوارک یا شلواری بپوشید که قابل جمع شدن باشد.

سؤالاتی که باید از پزشک خود بپرسید


همیشه سعی کنید در مورد هر مسئله‌ای که مربوط به مشکل شما می‌شود و برای شما جای مبهمی است، از پزشک خود سوال کنید. در حقیقت ، اگر متخصص ارتوپدی شما برای سؤالات شما وقت ندارد ، این امر می‌تواند علامتی باشد برای اینکه بهتر است از یک پزشک متخصص دیگر استفاده کنید. بهترین راه برای اطمینان از پاسخ تمام سؤالاتتان ، نوشتن آن‌ها و آوردن آن‌ها برای قرارهای ملاقات با پزشک خود است. مطمئن شوید که پاسخ‌هایی را که پزشک برای ارجاع در آینده به شما می‌دهد نیز یادداشت کرده یا ضبط کرده‌اید.

یکی دیگر از راه‌های مفید برای اطمینان از همه سؤالات شما ، داشتن یک مشاور بهداشت است. این کار ممکن است به وسیله یک عضو خانواده یا یک دوست نزدیک باشد ، یا ممکن است یک مددکار اجتماعی حرفه‌ای باشد ، اما باید کسی باشد که می‌تواند با شما در ملاقات ها بیاید و از طرف شما با پزشک صحبت کند. اغلب اضطراب درمان یا جراحی می‌تواند طرز فکر شما را تحت تأثیر قرار دهد. همراهی یک شخص با شما برای قرار ملاقات ها می‌تواند این اطمینان را حاصل کند که شما به دلایلی مثل ترس از عمل، تصمیمات اشتباهی نمی‌گیرید.

متخصص ارتوپد از چه روش‌های تشخیصی استفاده می‌کند؟


متخصص ارتوپد از چه روش های تشخیصی استفاده می کند-minهمه افراد مبتلا به درد شانه ، دارای پارگی روتاتور کاف نیستند ، و همه افراد مبتلا به کمردرد دارای فشار عضلانی نیستند. اگرچه این مشکلات ممکن است یکی از شایع‌ترین دلایل ناراحتی باشد ، اگر وضعیت شما چیز دیگری باشد ، ممکن است روش درمانی تغییر کند.

مرحله شماره یک یافتن یک متخصص ارتوپدی است که می‌تواند به شما در تشخیص علت مشکل و درد کمک کند و درمان شما را در جهت درست هدایت کند. آن‌ها این کار را با بررسی تورم ، دامنه حرکات و رفلکس ها و آزمایش‌های فیزیکی منطقه آسیب دیده انجام می‌دهند. سرانجام ، ممکن است پزشک بخواهد از آزمایشاتی مثل اشعه ایکس یا MRI استفاده کند تا ببیند مشکلات داخلی مانند شکستگی در شما وجود دارد یا خیر.

پس از تشخیص بیماری مربوط به ارتوپدی که دارید، یافتن یک پزشک که تمام گزینه‌های درمانی را برای شما را توضیح دهد و به سؤالات شما گوش فرا دهد ، مهم است. تشخیص‌هایی که برای بیماری ارتوپدی شما انجام می‌شود، می‌تواند بسیار زیاد باشد. با این حال ، بسیاری از شرایط ارتوپدی درمان‌های موثری دارند و بسیاری از افراد هنگام انجام اقدامات مناسب ، به صورت کامل علائم بیماری خود را کنترل می‌کنند. بسیاری از شرایط ارتوپدی ، حتی اگر ناگهان به وجود بیایند ، نتیجه مشکلات طولانی مدت در روش استفاده از بدن خود است. درمان موفقیت آمیز ممکن است مدتی زمان و تلاش زیادی لازم داشته باشد ، اما سرمایه گذاری روی آن، ارزش آن را دارد.

راه‌های درمان


راه‌های درمان-min

این یک تصور غلط رایج است که پزشکان ارتوپدی همیشه برای درمان مشکلات استخوانی و مفاصل جراحی را توصیه می‌کنند. در بیشتر موارد ، عمل جراحی آخرین راه حل است. در عوض ، پزشک ارتوپدی شما به احتمال زیاد درمان‌های غیر جراحی مانند:

  • استراحت
  • فیزیوتراپی یا توان‌بخشی
  • دارو یا تزریقات دارویی
  • تغییر شیوه زندگی (وقتی پزشک به شما کمک می‌کند فعالیت‌های دیگری پیدا کنید که آسیب شما را تشدید نمی‌کند)

بهترین راه برای مدیریت درمان این است که خود را در مورد شرایطی که باعث ایجاد علائم می‌شود ، آموزش دهید. بسیاری از مشکلات اسکلتی عضلانی با تهویه مناسب و توان‌بخشی می‌توانند بهبود یابند ، اما شما برای درمان باید نکات مناسب را بیاموزید. توانمندسازی خود با این دانش ممکن است در بهبودی شما تفاوت بزرگی ایجاد کند.

در حالی که بسیاری از مشکلات ارتوپدی قابل اصلاح و درمان هستند، اما برخی از افراد تشخیص مادام العمر دارند. یکی از چالش برانگیزترین جنبه‌های مدیریت مشکلات ارتوپدی ، سالم ماندن و سالم بودن در هنگام ابتلا به یک مشکل اسکلتی عضلانی است. به عنوان مثال ورزش برای افرادی که از مشکلات استخوانی و مفصلی رنج می‌برند ، اغلب دشوار و دردناک است.

از یک نکته مثبت، روش‌های بسیاری برای تغییر فعالیت و انجام فعالیت‌های جدید وجود دارد که می‌توانید امتحان کنید که ممکن است استرس زیادی روی مفصل آسیب دیده ایجاد نکند، و به شما امکان می‌دهد تا در وضعیت بدنی مناسب و فعال باشید. به یاد داشته باشید ، مشکلات ارتوپدی با نگه داشتن وزن بدن در حالت طبیعی و قوی تر کردن عضلات، تقریباً به بهترین وجه اداره می‌شوند. تمریناتی وجود دارد که می‌توانید حتی با وجود درد مفاصل نیز، آن‌ها را انجام دهید.

جراح ارتوپدی از چه روش‌هایی استفاده می‌کند؟


بسیاری از پیشرفت‌های جراحی ارتوپدی ناشی از تجربیات پزشکان در زمان جنگ بوده و به مراحل و روش‌های گسترده‌ای که امروزه انجام داده‌ایم پیشرفت کرده‌اند.

ارتوپدها چه کار می‌کنند؟ در ادامه پاسخ این سوال ذکر شده است:

  • آرتروسکوپی – روشی که از یک دوربین برای تجسم داخل مفصل استفاده می‌شود
  • فیوژن – روشی با استفاده از میله‌ها یا دستگاه‌های داخلی که استخوان‌ها در آن به هم جوش داده می‌شوند
  • تثبیت داخلی – روشی که برای نگه داشتن قطعات شکسته استخوان در کنار هم به وسیله صفحات ، پیچ یا پین استفاده می‌شود
  • تعویض مفصل – مفصل آسیب دیده برداشته شده و توسط مفصل مصنوعی به صورت جزئی یا کلی یا تعویضی، جایگزین می‌شود
  • استئوتومی – اصلاح ناهنجاری استخوان با برش و قرارگیری مجدد استخوان
  • ترمیم بافت نرم – ترمیم تاندون‌ها یا رباط‌ها
  • تزریق مواد دارویی و درمانی و مدیریت درد
آخرین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
تلفن نوبت دهی کلینیک